Porsche Novi Sad Ponude i akcije

Sve aktuelne ponude i promocije koje se odnose na nova vozila možete da pronađete ovde.

 • T Cross
  Ponude i Akcije 30.10.2023

  U saradnji sa Porsche Finance Group pripremili smo posebne pakete finansiranja koji će obezbediti da uz Vaš T-Cross bude isporučen i dodatan set aluminijumskih felni (AZV Peak) sa odgovarajućim zimskim gumama. Ograničena količina ove ponude se odnosi na vozila sa lagera ili važi do 31. decembra.

 • Tiguan
  Ponude i Akcije 30.10.2023

  U saradnji sa Porsche Finance Group pripremili smo posebne pakete finansiranja koji će obezbediti da uz Vaš Tiguan bude isporučen i dodatan set aluminijumskih felni (AZV Peak) sa odgovarajućim zimskim gumama. Ograničena količina ove ponude se odnosi na vozila sa lagera ili važi do 31. decembra.

 • Golf
  Ponude i Akcije 30.10.2023

  U saradnji sa Porsche Finance Group pripremili smo posebne pakete finansiranja koji će obezbediti da uz Vaš Golf bude isporučen i dodatan set aluminijumskih felni (AZV Peak) sa odgovarajućim zimskim gumama. Ograničena količina ove ponude se odnosi na vozila sa lagera ili važi do 31. decembra.

 • Taigo
  Ponude i Akcije 29.10.2023

  U saradnji sa Porsche Finance Group pripremili smo posebne pakete finansiranja koji će obezbediti da uz Vaš Taigo bude isporučen i dodatan set aluminijumskih felni (AZV Peak) sa odgovarajućim zimskim gumama. Ograničena količina ove ponude se odnosi na vozila sa lagera ili važi do 31. decembra.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.