Porsche Novi Sad Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. OBAVEŠTENJE O PROMENI RADNOG VREMENA
26.10.2022
Aktuelno u auto kući

OBAVEŠTENJE O PROMENI RADNOG VREMENA

Porsche Inter Auto S d.o.o. donosi privremenu odluku o uvođenju promena u radnom vremenu za sva naša tri maloprodajna objekta.

Radno vreme

Porsche Holding GmbH, kao jedan od najvećih evropskih distributera vozila i originalne dodatne opreme u oblasti automobilske industrije, usvojio je strategiju kojom će u vremenu ispred nas akcenat biti na očuvanje životne sredine.Jedan od najbitnijih elemenata strategije ima za cilj smanjenje emisije CO2 i uštedu energetskih resursa, prelaskom na potrošnju energije iz obnovljivih izvora.Trenutna situacija u svetu, na polju energetike, dodatno je ubrzala ovu transformaciju.Porsche Inter Auto S, kao član Porsche Holding GmbH grupe, donosi privremenu odluku o uvođenju promena u radnom vremenu za sva naša tri maloprodajna objekta:  • Centar Porshe Ada, Radnička 4
  • Centar Porsce Sever, Zrenjaninski put 9a
  • Centar Porsche Novi Sad, Zrenjaninski put 24 (Novi Sad)Odluka stupa na snagu 15.11.2022. godine i trajaće do 01.04.2023. godine.U navedenom periodu prodaja i post prodaja – servis, radiće u izmenjenom radnom vremenu.Post prodaja - servis:

ponedeljak - petak od 08.00 do 16.00 časovaProdaja:

ponedeljak - petak od 08.00 do 17.00 časovaSubota i nedelja su neradni dani.Preduzete mere neće uticati na rad i nivo kvaliteta usluga koje su propisane standardima proizvođača u svim našim maloprodajnim objektima.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.