Porsche Novi Sad Novosti

Doživite taj čisti Barselona osećaj i osećaj slobode. Ovo je SEAT. Otkrijte raznovrsnost modela i pronađite svoj SEAT model iz snova.

  1. Novosti
  2. "Strongman Champions Srbija 2019"
30.07.2019
NOVOSTI IZ SEAT-A

"Strongman Champions Srbija 2019"

U subotu 27. jula #PorscheNoviSad i #SEAT podržali su manifestaciju "Strongman Champions Srbija 2019" koja je održana u Inđiji. Pred oko hiljadu posetilaca predstavili smo tri #SEAT modela i #KickScooter.

PNS

Najbrže rastući automobilski brend u Evropi sa najjačim ljudima!

Performanse SEAT automobila i sigurnost koju pružaju se savršeno uklapaju u manifestaciju "Strongman Champions Srbija 2019"

SUV modeli Arona, Ateca i Tarraco vam u svakom trenutku daju maksimum kao i ovi vrhunski sportisti. 

SEAT modeli opremljeni su najsavremenijim tehnološkim sistemima  koji omogućavaju da se njihova snaga od 115 KS do čak 300 KS kod modela Cupra Ateca drži pod kontrolom.

Upečatljiv dizajn, prostor koji zadovoljava potrebe bilo poslovnog ili velikog porodičnog automobila je ono sto dobijate u SEAT SUV gami.

Arona, Ateca i Tarraco vas čekaju na manifestaciji "Strongman Champions Srbija 2019" a možete nas posetiti i u ovlašćenom prodajno servisnom centru Porsche Novi Sad kao i u SEAT Boutique Store u centru Novog Sada gde u prijatnoj atmosferi možete dobiti više informacija o vozilima koja se mogi i testirati.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.